2011-07-09 12:38:12 - 'Leigh Adams Love and Support' Group

Mike Patrick kezdeményezésére megalakult a Facebookon a 'Leigh Adams Love and Support' Group, mely az elmult hónapban súlyosan megsérült volt speedway sztár Leigh Adams erkölcsi segítésére, lelki támogatására jött létre.


Eddig közél 6000 támogatója van az oldalnak. Kérünk minden salakmotor szurkólót, akit szeretette és tisztelte Adamsat, töltsön fel fotót, emléket, videót a versenyzőről, írhatnak neki üzenetet is angolul. Ezek a szúrkolói üzenetek, emlékek Adams feleségén, Kylie-n keresztül eljutnak az ausztrál versenyzőhöz, és ez is hozzájárulhat a sikeres rehabilitációjához, felépüléséhez.


Az angol nyelvű szöveges üzenet elküldésében segítségedre lehet az alábbi o­nline forditó oldal is: http://translate.google.com/


 

 
A Leigh Adams támogatói oldal címe:
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_221281321223601&ap=1.


Adams az elmult hónap elején szenvedett szörnyű motorbalesetet (nem salakmotorral) Ausztráliában a Finke off roadon Alice Springsben történt , melynek következtében súlyos gerincsérülést szenvedett.

Adams ezen a héten tett egy hatalmas lépés a gyógyulás felé vezető úton, elhagyta a kórházat és egy speciális rehabilitációs központban kezelik tovább.


"Leigh jól van és minden nap apró javulást mutat " - mondta a felesége Kylie.

"Pozitívan áll a dologhoz. A doktorok nagyon elégedettek a javulásával és úgy érzik, tovább léphetnek a rehabilitációjában."

"Berendezkedett az új környezetébe és élvezi a megnövekedett mozgékonyság előnyeit, rövid időket kint cirkál a kerekesszékben és élvezi a téli napsütést."

"Leigh bizonyos dolgokban megint a régi (rengeteg csokit fal be, amit neki küldtek), frissen facsart narancslevet rendel a hobbi farmjáról Mildurából."


"Természetesen ez a legnagyobb kihívás Leigh életében és csak csak néhány napja látja úgy, hogy azt a fajta sérülést le tudja győzni. Tisztában van vele, hogy ebből a fajta sérülésből a felépülést nem lehet sietetni. Nagyon büszke vagyok a hozzáállására és a türelmére és az eltökéltségére, hogy elérje saját személyes céljait."


"A támogatás, amit az egész világból kapunk elsöprő és üdvözöljük a további támogató üzeneteket " - mondta Kylie.


A 'Leigh Adams Love and Support' Group-ot a volt Speedway GP hivatalos, első számú fotósa, a már visszavonult Mike Patrick alapította.


"Leigh húsz éves nemzetközi karrierje sok ezer speedway rajongó szívét megérintette, és inspiráló volt a feltörekvő ifjú salakmotorosok számára is." - mondta Mike Patrick.


A csoporthoz könnyen lehet csatlakozni a http://www.facebook.com/home.php?sk=group_221281321223601&ap=1 oldalon, illetve elküldheted üzenetedet e-mailben is angolul a leighadamshelp@gmail.com címre.


Adams hivatalos weboldala: www.leighadams.com

 

Mike Patrick és Christian Weber kérésére.

Fotók: Mike Patrick

 
 
 
 
<-- Vissza